Preloader

Zaterdag 28 januari


Gryphus gaat weer beuken, het is de hoogste tijd. Beukfeest #38 met een lekkere thrash metal line-up: vanavond spelen X-Tinxion, Razorblade Messiah en Headless Hunter de plinten van de muur! 

 

Headless Hunter is een vijfkoppige thrash metal band uit Noord-Brabant. Opgericht in 2021, brengen deze vijf metalheads je moderne thrash met een old-school vibe. Met invloeden van bands als Exodus, Crisix, Power Trip, Warbringer en Insanity Alert breekt deze band gegarandeerd de tent af. 

 

Razorblade Messiah is opgericht in 2015 en speelt old-school thrash metal. Met ‘onze eigen’, uit Groeningen afkomstige frontman Frans Wijnen speelt de band zaal na zaal plat. Beïnvloed door de grote thrashers uit de jaren 80, met een vleugje heavy-, speed- en powermetal. Nieuw werk ligt op de plank want binnenkort verschijnt de EP Age Of Oppression. Pompende ritmes, scheurende leads en verpletterende vocalen, overgoten met een sausje van agressie en melodie, keihard in your face! 

X-Tinxion is een thrash metal formatie die invloeden uit andere metal genres niet schuwt. Snelle, old-school thrash riffs worden afgewisseld met meer melodische passages waardoor een eigen creatieve sound ontstaat. De band speelt strakke energieke live shows en heeft het podium gedeeld met onder andere The Gathering, Flotsam & Jetsam en Gama Bomb. Frontvrouw Monica heeft een grunt die in de buurt van het Arch Enemy kamp komt, maar ook voor een scream draait ze haar hand niet om en als dan blijkt dat ze ook clean kan zingen is het feest compleet.

Zaal Open 20:30
Aanvang 21:00
Entree € 10,- | <20 jaar: € 8,-