Preloader

Zaterdag 22 december 2018


Gryphus beukt door en heeft alweer een nieuwe editie van Beukfeest in het vooruitzicht, de 32e om precies te zijn. Met drie te gekke bands, snoeiharde gitaren en vocalen. Deze keer op de bühne: White Boy Wasted, Razorblade Messiah en Hamerhaai.

Hamerhaai is afkomstig uit het oosten van het land met Zwolle als uitvalsbasis. De muziek valt het beste te omschrijven als ‘hardcore met invloeden van je moeder’. Vroeger heette deze band Dirty East Godverdomme, nu verslinden ze de moshpit als Hamerhaai. De fans weten genoeg; snelle drums, confronterende teksten over je moeder en ontblote bovenlichamen. Hamerhaai lust je rauw!

Het Rotterdamse Razorblade Messiah is opgericht in 2015 en speelt old school thrash metal. Met ‘onze eigen’, uit Groeningenen afkomstige frontman Frans Wijnen is de band begonnen aan een nieuw avontuur. Beïnvloed door de grote thrashers uit de jaren 80, met een vleugje heavy-, speed- en powermetal. Beukende ritmes, stijgende leads en verpletterende zang ‘kenmerken de band. Energiek en hard!

Niemand minder dan Peter van Elderen (Peter Pan Speedrock) produceerde het debuutalbum The Dirty South Special van White Boy Wasted. Hierop laten de Eindhovenaren horen dat Eindhoven Rockcity nog steeds keihard meetelt. Vies, gemeen, snel, hard, luid en energiek, dat is het geluid van dit speedrocktrio. In hun nog maar prille bestaan heeft WBW al het podium gedeeld met onder andere Nashville Pussy en Suicidal Angels. Als een alles vernietigende tornado blazen ze het publiek omver, zeker iets om voor, ehh…, naar uit te kijken!

Aanvang 20:30 - (21:00)
Entree € 8,00 | <20 jaar: € 6,00