Preloader

Zaterdag 10 november


Opener van het 31e Beukfeest is het Arnhemse Bloodmoon. De band is in 2016 opgericht door vijf enthousiaste vrienden die allen flink wat jaren ervaring hebben. Het vijftal speelt old school death metal die death ‘n‘ roll invloeden mengt tot een stevig, stampend, opzwepend geheel. Bloodmoon heeft net de debuut-EP XXXI-I-MMXVIII uitgebracht en deze is goed ontvangen in de pers.

Dauthuz zal als tweede band de avond opluisteren met onvervalste death metal. In hun relatieve korte bestaan hebben ze in Nederland al hoge ogen gegooid. In 2016 kwam de veelbelovende EP Dauthuz uit en eind 2017 verscheen het eerste full lenght album Destined For Death. Fel klinkende death metal met de nodige aandacht voor melodie en een tempoversnelling op het juiste moment.

Na een zeven jaar durende rustperiode is een van de smaakmakers van de Nederlandse death metal terug! Toxocara, met een honger naar brutaliteit, zal het pad van vernietiging met een aantal nieuwe leden voortzetten. De muziek is een mix van snelle en technische drums, oorverdovende riffs en brutale vocalen en teksten die meestal over oorlogsscenario’s gaan. Toxocara heeft het podium gedeeld met Krisiun, Master, Obituary en Napalm Death, om er maar een paar te noemen. Het laatste album dateert alweer van 2011 maar er ligt nieuw werk op de plank. Kom maar op met die moshpit!

Zaal Open 20:30
Aanvang 21:00
Entree € 8,00 | <20 jaar: € 6,00