Preloader

Vrijdag 15 december 2017


Met zijn volle 1,37 meter aan linkerzijde en 1,42 meter aan de rechterkant is William Boeva (Antwerpen, 1989) de grappigste dwerg der Lage Landen. Na met zijn eerste succesvoorstelling Megalomaan ook een deel van het zuiden van Nederland te hebben veroverd, ging het leven van William als één grote rollercoaster: nu en dan stevig over de kop, onverwachte bochten en hier en daar een kotsplekje. De spannende rush van zijn eerste Nederlandse tournee was misschien het beste dat hem ooit is overkomen, maar hij zat niet echt aan het stuur.

Alles is veranderd, maar is hij zelf veranderd? Aanvaarden de mensen hem nu om wie hij echt is… Of om wat hij doet… Of omdat het moet? Bij elk antwoord komt er een nieuwe vraag. Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten. Nóg sneller, nóg scherper en nóg verrassender. Want er is nog zoveel te vertellen.

William Boeva won in 2011 de publieksprijs op Culture Comedy Award en ontving in 2013 de juryprijs tijdens Humo’s’Comedy Cup. De Belgische krant De Standaard over Reset: “In deze comedian schuilt een veelbelovend komisch acteur, met een arsenaal aan stemmetjes, gebaren en mimiek.” (★★★★)

Zaal Open 20:30
Aanvang 21:00
Entree € 12,50 | <20 jaar: € 9,50


Gemaakt door: Studio Edelweiss