Preloader

Zaterdag 8 april 2017


Het is weer de hoogste tijd om eens een flinke dot te headbangen. Ook deze editie van Beukfeest biedt voldoende kopschudmateriaal gebracht door Kaasschaaf, Procreation en Pictura Poesis.

Pictura Poesis combineert een breed spectrum van klassieke muziek met energieke symfonische death metal. Inmiddels hebben ze twee albums uitgebracht en de derde is op komst met de titel Miseriae Mundi.

Het Beukfeest gaat door met de mannen van Procreation. Dit kwartet speelt een mix van death metal met invloeden uit de black en thrash metal. Begonnen als side-project en uitgegroeid tot een volwaardige band, kwam in 2014 het debuutalbum Ghostwood uit welke negen tracks herbergt die naar eigen zeggen veel variatie kennen, maar wel één geheel vormen. Vuige en over het algemeen snelle death metal belegt met een zalige laag melodie.

De vijf heren van Kaasschaaf staan altijd garant voor een feestje. Met de samenstelling van twee zangers, twee gitaristen en één drummer weten ze een muur van geluid neer te zetten. Kaasschaaf speelt een mix van grind, groove en gore. Het kwintet trekt heel Europa door om zijn aanstekelijke Party Grind ten gehore te brengen. Afgelopen februari kwam de tweede langspeler Obesitatas uit en daarmee heeft Kaasschaaf een sterk wapen in handen. Bereid je voor op snelle blastbeats afgewisseld met lompe polka en nieuw werk van deze band.

Zaal Open 20:30
Aanvang 21:00
Entree € 7,00 | <20 jaar: € 5,00